Innováció
2018.05.14.

Sajtóközlemény

SIKERESEN BEFEJEZŐDÖTT A „RUGALMAS FOGLALKOZTATÁS FEJLESZTÉSE A WOLF AUTO KFT-NÉL” CÍMŰ PROJEKT
Sajtóközlemény

Befejeződött a Wolf Auto Kft. rugalmas foglalkoztatás elterjesztése projektje (GINOP-5.3.2-16-2016-00185), amelynek során a Széchenyi 2020 Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programjának keretében társaságunk munkakör átszervezést és foglalkoztatásbővítést valósított meg. A projekt 7,05 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével valósult meg.

A projekt keretében első lépésként, öt munkakör (5 fő) átalakítása valósult meg, hagyományos kötött foglalkoztatásról, rugalmas (flexi-time) munkaidőre és kötetlen munkarendbe. A rugalmas munkaidő bevezetéséhez kapcsolódóan a távoli elérést és munkavégzést biztosító informatikai eszköz, beszerzése megtörtént, a rugalmas munkavégzést támogató képzések, műhelymunkák és tanácsadások is lezajlottak.

A Wolf Auto Gépjármű Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1992-ben alapított székesfehérvári vállalkozás, amelynek fő profilja a  Škoda típusú gépjárművek kereskedelme és szervizelése. A vállalkozás számára kiemelten fontos a helyi szakképzett munkavállalók megtalálása és hosszú távú alkalmazása, valamint a meglevő munkavállalók megtartása, amelynek eléréséhez nagyban hozzájárult a GINOP-5.3.2-16 pályázati felhívás során nyertes pályázat. A társaság tulajdonosának célja, a vonzó munkáltatói imázs kialakítása és a feladatközpontú, hatékony munkavégzési kultúra fejlesztése. A projekt keretében nem csak a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetésére került sor a cég székesfehérvári székhelyén, hanem a nélkülözhetetlen érzékenyítő tréningek és műhelymunkák megszervezésére is sor került a projekt fizikai befejezésének időpontjáig, 2018.04.30-ig.

 

További információ kérhető:

Farkas Pál
Ügyvezető
pfarkas@wolfauto.hu