Wolf Auto Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Kamiq és Scala akciós modellek!
2023.10.24.
Újdonság a Škodától

Kamiq és Scala akciós modellek!

Scala és Kamiq modelljeink most végre újra kedvező szállítási határidővel, akár EXTRA KEDVEZMÉNNYEL és akár KÉSZLETRŐL is elérhetőek.

scalakamiq

A felszereltségek közül külön kiemelendőek a Scala Perfect és Kamiq Perfect akciós modellek, melyek esetében most magasabb felszereltség érhető el, azonban kedvezőbb áron.

Image

Az Ambition felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető. 

+ Fűthető első ülések

Image

KAMIQ PERFECT

Az Ambition felszereltséggel megegyező szint most kedvezőbb áron, azonban további többletfelszereltséggel elérhető.  

+ Fűthető első ülések 

+ SmartLink vezetékes funkció 

+ Rádió "Bolero" 

+ Sunset árnyékolás 

+ Tolatókamera  

+ USB Type-C csatlakozók hátul 

Vonzó finanszírozási lehetőségek vállalkozások számára!

Scala modell esetén: vállalkozásoknak forint alapú, fix 9,99 %-os kamattal!

Kamiq modell esetén: vállalkozásoknak euró alapú, euróban fizetendő fix 2,99 %-os kamattal!

✔️ Nyílt vagy zárt pénzügyi lízing finanszírozás, euró alapú kamat esetén csak euró bevétellel rendelkező vállalkozások részére

✔️ Fix kamatozás a teljes futamidőre

+ 1 okos tipp: Porsche Casco Bónusz akcióval összevonható, így még 100.000.- Ft vételárkedvezmény érhető el!

A részletekért és egyéb készleten levő modelleinkért érdeklődjön márkakereskedésünkben!

A SKODA típusú gépjárművek finanszírozásához kínált meghirdetett kamat 2023. áprilistól június 1-ig, illetve a készlet erejéig érhető el.

A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás és a biztosítás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. és a Porsche Versicherungs AG Magyarországi Fióktelep képviseletében jár el.  


A Škoda Kamiq modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7- 7,8 l/100 km, CO2 kibocsátása: 106- 176 g/km.

 A képek illusztrációk.

A Škoda Scala modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,5-7,7 l/100km, CO2 kibocsátása: 102-175 g/km 

A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  

2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.

A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.

A fenti tájékoztatás a Porsche Finance Zrt. részéről semmilyen kötelezettségvállalást nem jelent.  A meghirdetett kamat kizárólag a megadott időszakban, SKODA típusú gépjárművek finanszírozására vonatkozik. Társaságunk a belső szabályzataiban rögzítettek szerint elvégzett ügylet- és ügyfélminősítés eredményétől függően vállalja a gépjármű finanszírozását, és határozza meg a kockázatvállalás feltételeit.  A teljeskörű kárbiztosítás (CASCO biztosítás) megkötése és fenntartása a szerződés hatálya alatt kötelező, melynek költsége a Lízingbevevőt terheli!

Felhívjuk a figyelmét, hogy a tájékoztatás nem teljes körű, további részleteket a Porsche Finance Zrt. Általános Üzletszabályzata, Pénzügyi Lízingügyletek Üzletszabályzata és Hirdetményei tartalmazzák, melyek letölthetőek a www.porschefinance.hu oldalról, vagy az Ügyfélszolgálatunkon valamint a Közvetítőnek minősülő Márkakereskedő Partnereinknél érhetőek el.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.