Wolf Auto Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Az új ENYAQ COUPE RS iV - Sportosan kényelmes
2023.03.16.
Aktuális

Az új ENYAQ COUPE RS iV - Sportosan kényelmes

Az ENYAQ COUPÉ RS iV egyedi formájával, összkerékhajtásával és teljesítményével is kitűnik a többi ŠKODA modell közül.

ENYAQRS

RS élmény. Tisztán. Elektromosan.


A nagyfelszültségű akkumulátorcsomag, amely akár 500** kilométeres hatótávot is biztosíthat számodra, a padlóban kapott helyet. Ez a megoldás az élvezetes kanyarvadászathoz az alacsony súlypontot, a körülöttünk zajló forgalom könnyű áttekintéséhez pedig az emelt üléspozíciót biztosítja. Az ENYAQ COUPÉ RS iV összkerékhajtását és akár 299* lóerős teljesítményét két, az első és a hátsó tengelyen elhelyezett egy-egy villanymotor biztosítja. Persze erről nem is kellene tudnod, hiszen az intelligens hajtásvezérlés mindig a körülményekhez leginkább megfelelőbb módon osztja el a teljesítményt. Az alapfelszereltség része a sportfutómű és a vezetői profil választás, opcionálisan pedig adaptív lengéscsillapítók (DCC) is rendelhetők. Mindez azt jelenti, hogy az ENYAQ COUPÉ RS iV bármilyen vezetési stílushoz alkalmazkodik, és bármilyen úton könnyedén boldogul.


Sportosan kényelmes


Kényelem és sport? Látszólag egymásnak ellentmondó fogalmak, de csak addig, amíg nem ültél egy ENYAQ COUPÉ RS iV-ben. Elöl sportülések kerültek beépítésre integrált fejtámlákkal, remek oldaltartással és ülésfűtéssel. Akár Artisyn szövetkárpitozással (RS LOUNGE), akár perforált bőrrel (RS SUITE) rendeled meg őket, a vezetőülés teljesen elektromos, deréktámasszal és memóriafunkcióval. Opcióként választható mindkét első ülés elektromos mozgatása és a hátsó ülésfűtés is. Mindezek, valamint a lenyűgöző helykínálat és a szériaként kínált hatalmas üveg panorámatető nyújtotta kilátás együttesen fokozzák a sportos kényelmet. 


Engedd szabadon a fantáziádat


A ŠKODA modellek egyik erőssége az átlagon felüli belső tér és a praktikus Simply Clever megoldások mindenütt, ahová csak nézel. A vadonatúj ENYAQ COUPÉ RS iV - annak ellenére, hogy nagy hangsúlyt fektet az élvezetes és a szórakoztató vezetésre - megtartja azokat a praktikus funkciókat is, amelyek az ENYAQ iV-t a mindennapok tökéletes autójává tették. Vegyük például a csomagteret: az 570 literes befogadóképessége azt jelenti, hogy minden elfér benne, amire egy utazás során szükséged van. Ha lehajtod a hátsó üléseket, akkor máris 1610 literes bővül. És persze ott vannak az olyan részletek, mint a változtatható magasságú csomagtérpadló - amely alatt helyet találsz a töltőkábelek tárolására - és a rögzítő kampókkal ellátott hálórendszer, amelyek még praktikusabbá teszik a csomagtartó használatát. Az alapfelszereltség és a tartozékok kínálata egyszerűen olyan széleskörű, hogy nyugodtan szabadjára engedheted a fantáziádat. 


Tele tiszta energiával


A vadonatúj ENYAQ COUPÉ RS iV (bruttó) 82 kWh-s akkumulátorát normál körülmények között javasoljuk, hogy váltóárammal töltsd. Ennek során akár a 11 kW-os töltési teljesítményt is maximálisan kihasználhatod. Persze, ez a töltés lassabb lesz, de kíméletesebb az akkumulátorhoz. Ugyanezen okból javasoljuk, hogy normál napi használat során az akkumulátort legfeljebb 80%-ra töltsd fel. Ha sietsz vagy hosszú útra készülsz, például nyaralni, útközben akár 135 kW-os teljesítményű egyenáramú töltőt is használtsz. Ráadásul, ha megújuló forrásból származó villamos energiát használsz autód töltéséhez, nem csak a helyi kibocsátások csökkentéséhez járulsz hozzá.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.