ŠKODA SCALA AMBITION 1.0 TSI 115LE már havi fix 34 990 Ft-tól!

Az ajánlat 2020. június 2-től visszavonásig, korlátozott darabszámra érvényes Skoda Scala Ambition 1.0 TSI modellek esetében.THM 2020. december 31-ig 5,9%THM 2021. január 1-től 6,78%
Scala

Érdeklődjön személyesen kereskedésünkben, telefonon a 06 20 512 860 számon vagy e-mailben a wolfauto@wolfauto.hu címen.

A Porsche Finance Zrt. fix kamatozású, forint alapú, zártvégű utolsó eltérő összegű lízingdíjas pénzügyi lízing ajánlata tájékoztató jellegű, a Lízingbeadó részéről kötelezettségvállalást nem jelent. A feltüntetett akciós finanszírozásra vonatkozó normál havi induló lízingdíj 6,50% induló ügylet kamatláb és 6,78% induló THM, 2.424.680,- HUF első lízingdíj, 3.637.020,-HUF finanszírozott összeg, 3.030.850,-HUF utolsó eltérő összegű lízingdíj és 36 hónapos futamidő figyelembevételével került megállapításra. A havi lízingdíj 2021. január 1.-i hatállyal a 178/2020-as számú kormányrendeletben foglaltak szerinti THM változása miatt módosulhat. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történik, a feltételek változása esetén mértéke módosulhat. A THM értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. Az ügyfél által visszafizetendő - az ajánlatban szereplő, tájékoztató jellegű értékek mellett számított - teljes összege 4.297.490,- HUF, mely az ajánlati értékek változása miatt módosulhat.

Érvényes CASCO biztosítás a szerződés hatálya alatt kötelező, költsége a Lízingbe vevőt terheli. A biztosítási díj mértéke az ajánlat kiadásakor nem ismert, az ajánlatban szereplő THM számításakor a biztosítási díj nem került figyelembe vételre. A THM számításakor a szerződéskötési költség (HBNY díj) 7.000,-HUF figyelembevételre került.
A Porsche Hungaria Kft. a finanszírozás közvetítőjeként a Porsche Finance Zrt. képviseletében jár el. A képen látható gépkocsi illusztráció. A további részletekről érdeklődjön márkakereskedéseinkben. 

A ŠKODA SCALA modellek WLTP szerint mért fogyasztása: 4,7-6,1 l/100km, CO2 kibocsátása: 123-140 g/km 
A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek.  
2017. szeptember 1-jétől bizonyos új járművek típusjóváhagyása a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, WLTP) alapján történik, amely egy új, reálisabb vizsgálati eljárás az üzemanyag-fogyasztás és a CO2-kibocsátás mérésére. 2018. szeptember 1-jétől a WLTP teljes mértékben felváltja az Új Európai Menetciklust (NEDC). A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP keretében mért üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-ben mért értékeknél. Az NEDC alatt feltüntetett értékek a WLTP alapján kerültek meghatározásra, és az összehasonlíthatóság érdekében illetve a jogszabályi előírásoknak megfelelően az NEDC-re lettek visszaszámítva.
A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásolják. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a fogyasztóvédelmi hatóságnál.