Újdonság a ŠKODA-ról
2019.07.24.

Megkezdődött az új városi SUV, a SKODA KAMIQ gyártása

A SKODA székhelyén, Mladá Boleslavban működő üzemben július 7-én legördült a szerelőszalagról az első SKODA KAMIQ. A kompakt városi SUV alulról teszi teljessé a SKODA palettáját a SUV-modellek piaci szegmensében.
SKODA KAMIQ

Az új SKODA KAMIQ a Volkswagen-csoport modulrendszerű keresztmotoros platformjának műszaki alapjaira épül, és modern infotainment-, illetve vezetői segédrendszerekkel, érzelmekben gazdag dizájnnal és számos "Simply Clever" megoldásokkal bizonyul meggyőzőnek. Bőséges térkínálata a családok és az életstílus-központú ügyfelek számára egyaránt tökéletes útitárs.

4241 milliméteres hosszúságával a KAMIQ minden utasa és csomagjaik számára bőséges térkínálattal szolgál. Korszerű vezetői segédrendszereinek, hatékony és takarékos motorjainak, illetve a legkorszerűbb hálózatba kapcsolhatósági megoldásainak köszönhetően tökéletesen megfelel a fiatal nagyvárosi vásárlói célcsoport igényeinek. A SKODA a hajtásrendszer tekintetében is kielégíti e járműszegmens vásárlóinak igényeit, és kizárólag elsőkerék-hajtással kínálja új városi SUV-moddeljét.