Wolf Auto Ajánlatok és akciók

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Téli menetbiztonsági átvizsgálás 7.999 FT-ért!
2022.10.17.
Ajánlatok

Téli menetbiztonsági átvizsgálás 7.999 FT-ért!

Ne bízza a véletlenre, hozza be hozzánk autóját a hideg beköszönte előtt menetbiztonsági átvizsgálásra, és élvezze a zavartalan autózást egész télen!

winter safety

Szeretné zavartalanul élvezni a telet, miközben biztonságban tudhatja magát autójában? Magasan képzett szerviz technikus kollégáink átvizsgálják az Ön autóját, különös figyelmet fektetve a leggyakoribb télen jelentkező hibajelenségekre és azok korai jeleire. A vizsgálat eredményéről és az esetlegesen feltárt hibákról Ön részletes tájékoztatást kap, helyben összeállított javítási árajánlattal. Önnek így minden információja meglesz ahhoz, hogy dönteni tudjon, megrendeli-e a javítást, vagy nem.

Amennyiben autóján nem látunk hibát, így erről is jegyzőkönyvet készítünk, Ön pedig nyugodtan indulhat neki a téli kalandoknak!


Szezonális akciónk keretein belül az átvizsgálás mindössze 7.990 FT! Kérjen időpontot szervizünkbe a nyugodt téli autózás érdekében!


Az akciós szervizcsomag csak regisztráció ellenében vehető igénybe. A regisztráltak között november 30.-án kisorsolunk egy SKODA motorsport biciklis hátizsákot!


Regisztráció: www.szervizakcio-wolfauto-hu1.webnode.co.uk

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.