Wolf Auto Ajánlatok és akciók

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Téli menetbiztonsági átvizsgálás 15.990 FT-ért!
2023.10.26.
Ajánlatok

Téli menetbiztonsági átvizsgálás 15.990 FT-ért!

Ne bízza a véletlenre, hozza be hozzánk autóját a hideg beköszönte előtt menetbiztonsági átvizsgálásra, és élvezze a zavartalan autózást egész télen!

SSSTTT

Szeretné zavartalanul élvezni a telet, miközben biztonságban tudhatja magát autójában? Magasan képzett szerviz technikus kollégáink átvizsgálják az Ön autóját, különös figyelmet fektetve a leggyakoribb télen jelentkező hibajelenségekre és azok korai jeleire. A vizsgálat eredményéről és az esetlegesen feltárt hibákról Ön részletes tájékoztatást kap, helyben összeállított javítási árajánlattal. Önnek így minden információja meglesz ahhoz, hogy dönteni tudjon, megrendeli-e a javítást, vagy nem.

Amennyiben autóján nem látunk hibát, így erről is jegyzőkönyvet készítünk, Ön pedig nyugodtan indulhat neki a téli kalandoknak!


Szezonális akciónk keretein belül az átvizsgálás 18.000 Ft helyett 15.990 Ft-ért! Kérjen időpontot szervizünkbe a nyugodt téli autózás érdekében!

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.