Wolf Auto Angebote & Aktionen

Alle aktuellen Angebote & Aktionen von Wolf Auto finden Sie hier.

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Téli kerékcsere akció ingyenes szezonális átvizsgálással!
2022.10.17.
Angebote

Téli kerékcsere akció ingyenes szezonális átvizsgálással!

Ne hagyja a kerékcserét az utolsó pillanatra! Márkaszervizünkben most a kerékcserével együtt szerviztechnikus kollégáink ingyenesen átvizsgálják autóját, hogy maximálisan felkészülve vághasson neki a téli kalandoknak!

Téli kerék

Az időjárás gyors változásával, a hőmérséklet csökkenésével a nyári gumiabroncsok tapadása egyre gyengül, ezért Ön és utasai biztonsága érdekében váltson téli gumira, amint a hőmérséklet 7°C alá esik. A minőségi téli abroncsok összetételüknek és kialakításuknak köszönhetően nagyobb tapadást és ezáltal biztonságosabb közlekedést képesek biztosítani csapadékos, hideg, csúszós utakon. Azonban a teljeskörű téli felkészüléshez hozzá tartozik az autó menetbiztonsági átvizsgálása is, hogy mindig nyugodtan ülhessen a volán mögé.


Cseréltessen kereket a WOLFAUTO-nál, mi INGYENES szezonális átvizsgálást adunk ajándékba!

Különleges akciónk keretein belül szervizlátogatása során ingyenes menetbiztonsági átvizsgálást is kap, melynek eredményéről részletes tájékoztatást adunk. Az esetlegesen feltárt hibák javítására kollégáink árajánlatot készítenek, így Ön ez alapján eldöntheti, kéri-e a javítást.


Válasszon minket, hiszen a téli abroncsok jó minősége elengedhetetlen a biztonságos autózás érdekében. A WOLFAUTO kínálatában számos prémium gumiabroncs márkát megtalál, válasszon PIRELLI, CONTINENTAL, BRIDGESTONE stb. gumiabroncs forgalmazók közül, nálunk a gyártók teljes kínálata megvásárolható!

Amennyiben szerelt kerék iránt érdeklődik, a SKODA gyári szerelt kerék kínálatunk mellett egyéb, kiváló minőségű autóspecifikus szerelt kerekek beszerzését is vállaljuk rövid határidővel, többféle gumivariáció mellett.

Cégünk csak minőségi termékekkel, megbízható beszállítókkal dolgozik, így biztos lehet abban, hogy meg fogjuk találni az Önnek és autójának legmegfelelőbb konstrukciót.


Kérjen ajánlatot és időpontot a +36 22 512 860-as telefonszámon, vagy a szerviz@wolfauto.hu e-mail címen.


Az akció igénybevétele regisztrációhoz kötött. A regisztráltak között november 30.-án kisorsolunk egy SKODA motorsport biciklis hátizsákot!


Regisztráció:

Regisztráció: www.szervizakcio-wolfauto-hu1.webnode.co.uk

Anmeldung zum Newsletter

One step ahead! Our newsletter keeps you up-to-date about our activities and exclusive special promotions!

The input data is not valid. Please try again.

please choose a salutation

Sadly, a problem occured while signing up to the newsletter. Please try again later.

checkbox_default

Thank you!

You successfully signed up to our newsletter.

You will reciee an e-mail containing a verification link, to finish your registration.