Wolf Auto Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. KERÉKCSERE AKCIÓ ajándék téli átvizsgálással
2023.11.03.
Ajánlatok

KERÉKCSERE AKCIÓ ajándék téli átvizsgálással

A WOLFAUTO-nál november folyamán az őszi-téli szervizakciónk keretein belül a kerékcsere mellé szerviztechnikus kollégáink ingyenesen átvizsgálják autóját, hogy egész télen nyugodtan ülhessen a volán mögé.

kerékcsere

Az időjárás gyors változásával, a hőmérséklet csökkenésével a nyári gumiabroncsok tapadása egyre gyengül, ezért Ön és utasai biztonsága érdekében váltson téli gumira, amint a hőmérséklet 7°C alá esik. A minőségi téli abroncsok összetételüknek és kialakításuknak köszönhetően nagyobb tapadást és ezáltal biztonságosabb közlekedést képesek biztosítani csapadékos, hideg, csúszós utakon. Azonban a teljeskörű téli felkészüléshez hozzá tartozik az autó menetbiztonsági átvizsgálása is, hogy mindig nyugodtan ülhessen a volán mögé.


Cseréltessen kereket a WOLFAUTO-nál, téli szervizakciónk keretein belül egész novemberben INGYENES szezonális átvizsgálást adunk ajándékba!

Különleges akciónk keretein belül szervizlátogatása során ingyenes menetbiztonsági átvizsgálást is kap, melynek eredményéről részletes tájékoztatást adunk. Az esetlegesen feltárt hibák javítására kollégáink árajánlatot készítenek, így Ön ez alapján eldöntheti, kéri-e a javítást.


Válasszon minket, hiszen a téli abroncsok jó minősége elengedhetetlen a biztonságos autózás érdekében. A WOLFAUTO kínálatában számos prémium gumiabroncs márkát megtalál, válasszon PIRELLI, CONTINENTAL, BRIDGESTONE stb. gumiabroncs forgalmazók közül, nálunk a gyártók teljes kínálata megvásárolható!

Amennyiben szerelt kerék iránt érdeklődik, a SKODA gyári szerelt kerék kínálatunk mellett egyéb, kiváló minőségű autóspecifikus szerelt kerekek beszerzését is vállaljuk rövid határidővel, többféle gumivariáció mellett.

Cégünk csak minőségi termékekkel, megbízható beszállítókkal dolgozik, így biztos lehet abban, hogy meg fogjuk találni az Önnek és autójának legmegfelelőbb konstrukciót.


Kérjen ajánlatot és időpontot a +36 22 512 860-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen.

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.