Wolf Auto Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Téli akkumulátor ellenőzrés ajándék ablakmosó folyadék feltöltéssel 4.990 Ft-ért!
2022.10.17.
Ajánlatok

Téli akkumulátor ellenőzrés ajándék ablakmosó folyadék feltöltéssel 4.990 Ft-ért!

A hideg, fagyos időjárás az átlagosnál jobban igénybe veszi és megviseli autóink akkumulátorát. Ne bízd a véletlenre, kérd akciós akkumulátor ellenőrzésünket szerviz látogatásod során, és mi mellé most ablakmosó folyadékodat is feltöltjük!

winter battery

Sosem jó érzés, amikor nem indul az autó, azonban a téli csapadékos, fagyos időjárás közepén átélni ezt talán a legkellemetlenebb időpont. Éppen ez az időszak azonban az, ami a legjobban megviseli és a legnagyobb megpróbáltatásoknak teszi ki autója akkumulátorát. Érdemes ezért még a téli szezon kezdete előtt felkeresni egy megbízható szervizt, akik pontos információt nyújtanak Önnek.


Kérjen időpontot szervizünkbe, hogy magasan képzett szerviztechnikus kollégáink felmérhessék akkumulátora állapotát, így biztos lehet abban, hogy nem éri kellemetlen meglepetés. Akciós szerviz csomagunk részeként nem csak az akkumulátor ellenőrzését végezzük el! Válasszon a különböző illatú téli ablakmosó folyadékaink közül, és a választott folyadékkal feltöltjük a mosó berendezést autójában!


Az akciós szervizcsomag csak regisztráció ellenében vehető igénybe. A regisztráltak között november 30.-án kisorsolunk egy SKODA motorsport biciklis hátizsákot!


Regisztráció: www.szervizakcio-wolfauto-hu1.webnode.co.uk

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.