Wolf Auto Ajánlatok és akciók

Aktuális ajánlataink

  1. Ajánlatok és akciók
  2. Ablaktörlő lapát csere -15% kedvezménnyel, ajándék ablakmosó folyadék töltéssel!
2022.10.17.
Ajánlatok

Ablaktörlő lapát csere -15% kedvezménnyel, ajándék ablakmosó folyadék töltéssel!

Kérjen ablaktörlő lapát cserét az autóján, és mi ezzel együtt a folyadék szintek ellenőrzését, és az ablakmosó folyadék feltöltését is elvégezzük!

windshield blade

A téli hideg, csapadékos, jeges időjárásban kiemelten fontossá válik a megfelelő látási viszonyok biztosítása, ezáltal az is, hogy az ablaktörlő lapátok képesek legyenek megbirkózni minden csapadék fajtával. A régi, kopott lapátok nehezen törlik le az esőt, havat, jeges csapadékot, megnehezítve ezzel a sofőr dolgát.


Kérjen időpontot szervizünkbe, és vegye igénybe akciós szervizcsomagunkat! Most -15% kedvezményt kap az ablaktörlő lapátok árából, továbbá a csere munkadíjából is! Szezonális akciónk keretein belül azonban nem csak az ablaktörlő lapátot cseréljük, magasan képzett szerviz technikus kollégáink az ablaktörlő berendezés működését is ellenőrzik, továbbá ingyenesen feltöltik a tartályt az Ön által választott illatú téli ablakmosó folyadékkal is!


Az akciós szervizcsomag csak regisztráció ellenében vehető igénybe. A regisztráltak között november 30.-án kisorsolunk egy SKODA motorsport biciklis hátizsákot!


Regisztráció: www.szervizakcio-wolfauto-hu1.webnode.co.uk

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.