Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
WolfAuto
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Skodáról
2016/03/23
Vrchlabí ŠKODA gyára kapta az „Év gyára” díjat
A ŠKODA Vrchlabíban található üzeme nyerte el az "Év Gyára" kitüntető címet. A díjátadót március 1-jén Ulm városában (Baden-Württemberg tartomány, Németország) tartották. A zsűri döntése szerint Vrchlabí ŠKODA gyára a "Kiemelkedő fejlődésű termelési helyszín" kategóriában szerezte meg az "Év gyára" elismerést, amely odaítélésekor döntő jelentőségű volt a korábbi jármű összeszerelő üzem gyors és sikeres átalakítása.

"Igazán büszkék vagyunk erre a díjra, óriási elismerés, amely dolgozóink kiemelkedő munkáját dicséri." - nyilatkozta Michael Oeljeklaus a ŠKODA igazgatótanácsának a termelés területéért felelős tagja, majd hozzátette: "A vállalat, a dolgozók és a szakszervezetek közös erőfeszítésével Vrchlabí gyárát a sebességváltók előállításának igazi high-tech helyszínévé sikerült fejlesztenünk az elmúlt évek során, ezzel is biztosítva az üzem jövőjét."

A ŠKODA a "Kiemelkedő fejlődésű termelési helyszín" kategóriában érdemelte ki az "Év gyára 2015" kitüntetést. Az üzemet a következő szempontok alapján értékelték: értéknövekedés, ügyfélelégedettség, minőség, innováció és gazdaságos működés. Értékelésében az ipar illetve a kutatás-fejlesztés területének vezető képviselőiből álló zsűri kiemelte a vállalatnak a Vrchlabí jármű összeszerelő üzem gyors és sikeres átalakítására tett erőfeszítéseit.

"Az elismerés a teljes ŠKODA dolgozói csapat dicsérete, akik elhivatottságukkal, tudásukkal és hihetetlen rugalmasságukkal sikerre segítették a helyszín átalakításának folyamatát." - mondta Frank Engel, a ŠKODA alkatrészgyártásának vezetője a díjátadó ünnepségen.

Az "Év gyára" díj az európai feldolgozóipar egyik legrangosabb kitüntetése, amelyről 1992 óta dönt a Produktion magazin és az A.T. Kearney vállalati tanácsadó cég. Bármely iparág gyártói egysége indulhat az "Év gyára" megmérettetésen, amely 100 dolgozónál többet foglalkoztat. Vrchlabí 2011 elején nyerte el a Volkswagen Csoporttól a DQ 200 sebességváltók gyártásának feladatát, s 2012 októberében már el is készült az első példány. A ŠKODA a Volkswagen Csoporttal közösen napjainkig mintegy 245 millió eurót invesztált e korszerű kettős tengelykapcsolós sebességváltó előállításába.

Ennek nagy részét műszaki berendezésekre, valamint olyan további beruházásokra fordították, mint például a sebességváltó-gyártás oktatási központja, a logisztikai részleg, a mérési központ, a laboratóriumok és a minőségellenőrzési centrum. Mintegy 27 millió euró értékben húztak fel új épületeket, illetve korszerűsítették a meglévő létesítményeket.

A ŠKODA pillanatnyilag e termelési helyszíne kapacitásának bővítésén dolgozik, amelyet 2016. áprilisától a jelenlegi 1500-ról napi 2000 darab DQ 200 sebességváltóra kíván növelni. Erre további mintegy 25 millió eurót fordít a cseh gyártó. A napi termelési volument még 2014-ben emelték napi 1000-ről 1500 DSG váltóműre.

A Vrchlabíban készülő, az autóipar legkorszerűbb automata váltói közé tartozó DQ 200 hétsebességes kettős tengelykapcsolós sebességváltó a ŠKODA modellek mellett más, a Volkswagen Csoport márkáihoz tartozó járművekben is helyet kapnak.

Napjainkig összesen egymillió DQ 200 sebességváltó készült a Vrchlabíban működő üzemben. A közel ezer dolgozó közreműködésével üzemelő ŠKODA gyár ezzel a Hradec Králové régió egyik legnagyobb és legjelentősebb munkáltatója.

Címünk:
Wolf Auto Kft.
8000 Székesfehérvár
(Új) Csóri u. 116.
Telefon: 22/512-860
Telefax: 22/512-867
E-mail: wolfauto@wolfauto.hu
Internet: www.wolfauto.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
H – P: 08:00 – 17:00 óráig
Sz: 9:00 – 12:00 óráig

Szerviz:
H – P: 08:00 – 16:30 óráig

Alkatrész:
H – P: 08:00 – 16:30óráig

24 órás ügyeleti telefonszámok: +36 80/ 204-256 +36 20/ 936-9576
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- Skoda márkakereskedés- Skoda márkaszerviz- Minőségi használt autók- Weltauto- Flotta-management- Skoda bérautók- 24 órás segélyszolgálat______________________________- ÁSZF 2013