Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
WolfAuto
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Skodáról
2016/07/27
ŠKODA KODIAQ vezette át a Tour de France mezőnyét a célvonalon
Különleges "vendégszereplésre" készült a ŠKODA KODIAQ. A ŠKODA új SUV-modellje a legendás párizsi Champs-Elysées-n vezethette át a célvonalon az idei Tour de France zárószakaszának mezőnyét.

Intenzíven készült fellépésére a ŠKODA KODIAQ, amelyre a nagyhírű francia kerékpáros körverseny záró, Chantilly - Párizs szakaszán került sor, ahol új ruhában vezethette át a mezőnyt a legendás Champs-Elysées-n húzódó célvonalon. Volánjánál az ír származású, korábbi profi kerékpárversenyző Stephen Roche személyében ugyancsak prominens vendég foglalt helyet, aki a Tour 1987-es győztese, egyben a ŠKODA márka nagykövete.

A Mladá Boleslav-i gyártó által a közelmúltban közzétett első fotóin az új ŠKODA KODIAQ még fehér-szürke-fekete álcaborítással látható. Új, a ŠKODA legfrissebb formai nyelvezete által ihletett és háromdimenziós hatású elemeket is tartalmazó, vörös-szürke-fekete "álcaruháját" kifejezetten e megjelenésére tervezték és készítették el a dizájnerek. Összesen mintegy 14 ezer felületi elem borítja a teljes járművet, a ŠKODA új SUV-modelljének körvonalait és sokoldalú képességek jellemezte karakterét sejtetve. Négy specialista mintegy 120 óra munkával készítette el a 21 négyzetméternyi fóliát, amellyel az új ŠKODA KODIAQ harmonikusan illeszkedhet a Red Car - egy latinvörös ŠKODA SUPERB - megjelenéséhez. A Red Car a Tour de France gördülő irányítóközpontja, amelyet Christian Prudhomme, a Tour igazgatója vett igénybe.

A Tour de France alkalmával még álcázva jelenik meg a ŠKODA KODIAQ Párizsban, különleges borítása nélkül 2016. szeptember 1-én, berlini világpremierjén, illetve néhány héttel később, a Párizsi Autószalonon lesz majd látható. A cseh autógyártó új ŠKODA KODIAQ modelljével indítja termékoffenzíváját a SUV-szegmensben. A ŠKODA KODIAQ a márka minden erényét megtestesíti: egyéni és karakteres formavilág, kiemelkedően tágas térkínálat, magas fokú funkcionalitás és a "Simply Clever" megoldások filozófiája.

A 4,70 méter hosszú SUV-modell sokoldalú képességei mellett kategóriája legtágasabb csomagterével szolgál és extrafelszerelésként harmadik üléssort is kínál. Széles körű connectivity-kínálata, korszerű vezetői segédrendszerei és jövőbe mutató infotainment-technikái további olyan különlegességek, amelyekkel a ŠKODA KODIAQ 2017 elején megjelenik a piacon. Nevét a kodiak-medvéről kapta, amely az Alaszka déli partjainál fekvő, azonos nevű szigeten honos. Nagyság, erő, családközpontúság és különleges terepes képességek - a medve és a ŠKODA új SUV-modellje számos közös vonással rendelkezik.

A ŠKODA sorozatban immár 13. alkalommal a Tour de France hivatalos támogatója és másodszor a pontversenyt vezető versenyző Zöld Trikójának partnere. A ŠKODA emellett a kerékpárverseny hivatalos autós partnere is, az idén mintegy 250 szervező- és kísérőjárművet, illetve több mint 50 csapatautót bocsátva rendelkezésre. A kerékpárverseny nagyjából három hete alatt a ŠKODA autói összesen mintegy 2,8 millió kilométert tesznek meg. A 103. Tour de France 21 szakasza összesen 3519 kilométeren át vezet.

A kerékpársport különleges jelentőségű a ŠKODA számára. A kerékpár a márka eredete is egyben, hiszen a vállalat két alapítója, Václav Laurin és Václav Klement, 121 esztendeje kétkerekűek gyártásával kezdte tevékenységét Mladá Boleslavban. Napjainkban a Tour de France a márka széles körű kerékpársport-támogatói tevékenységének csúcspontja.

Címünk:
Wolf Auto Kft.
8000 Székesfehérvár
(Új) Csóri u. 116.
Telefon: 22/512-860
Telefax: 22/512-867
E-mail: wolfauto@wolfauto.hu
Internet: www.wolfauto.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
H – P: 08:00 – 17:00 óráig
Sz: 9:00 – 12:00 óráig

Szerviz:
H – P: 08:00 – 16:30 óráig

Alkatrész:
H – P: 08:00 – 16:30óráig

24 órás ügyeleti telefonszámok: +36 80/ 204-256 +36 20/ 936-9576
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- Skoda márkakereskedés- Skoda márkaszerviz- Minőségi használt autók- Weltauto- Flotta-management- Skoda bérautók- 24 órás segélyszolgálat______________________________- ÁSZF 2013