Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
WolfAuto
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Skodáról
2016/05/10
Magyar Kiskövetek Szentpéterváron!
ŠKODA Kiskövetek utaznak a magyar válogatottal a 2016-os IIHF jégkorong-világbajnokságra.

A ŠKODA és a jégkorong közös történelme egészen 1992-ig nyúlik vissza, azóta a ŠKODA a sportág egyik főtámogatója, valamint a jégkorong világbajnokságok hivatalos autóinak szállítója. Az idén 24. évébe lépett kooperáció Guinness rekordnak számít, nincs még egy olyan márka, amely ilyen hosszú ideje folyamatosan főtámogatója lenne egy sportág bajnokságainak.

Akárcsak a többi világbajnokságon résztvevő országból, Magyarországról is fiatal hokisok kísérik el a válogatottat Szentpétervárra, hogy élőben követhessék a magyar csapat Szlovákia, illetve Kanada ellen vívott mérkőzéseit.

Hazánkban az elmúlt 10 évben megduplázódott az igazolt játékosok száma. Az egyre nagyobb magyar sikereket, az U18-as női, valamint férfi jégkorong-válogatott győzelmeit óriási sikerként könyvelheti el a sportág utánpótlás-nevelése. A ŠKODA Magyarország ezért szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat, és válogatottjaink még sokáig a legjobb csapatok között szerepeljenek.

Az eddiginél is szorosabbra fűződő kapcsolat első állomásaként egy kerekasztal-beszélgetésre került sor, amin többek között Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára, és Darryl Easson, az IIHF volt fejlesztési igazgatója, az MJSZ utánpótlás-mentoredzője is kifejtette, hogyan látja a jelenlegi helyzetet, és mire lenne a leginkább szüksége a U8-U10-es korosztály nevelésének. A szakemberek mellett meghívást kaptak a ŠKODA Kiskövetek szülei is.

"A szakmai kihívások mellett szeretnénk tisztán látni, az ennél a korosztálynál kiemelkedően fontos szülői kihívásokat is. Ezért meghívtunk olyan szülőket, akik életének évek óta szerves részét képezik az edzések, táborok, bajnokságok és ezek otthoni logisztikája. Nagyon sok múlik a szülőkön, az ő motivációjukon, illetve lehetőségeiken. A hokis családok elképesztő erővel szervezik, segítik, támogatják a legkisebbek jégkorongozását, az egyik legösszetartóbb közösség, amit valaha láttam. A ŠKODA egy családias márka, szeretnénk könnyebbé tenni a családok életét. Könnyebbé tenni azt, hogy felneveljék a jövő magyar jégkorong-válogatottját." - mondta Ruisz Anita a ŠKODA Magyarország marketing menedzsere.

Nézze meg a ŠKODA jégkorongvilágbajnoksághoz kapcsolódó, a szülők elhívatottságáról szóló reklámfilmjét!  A jégkorong-világbajnokságra utazó ŠKODA Kiskövetek utazását követheted a kampány nemzetközi oldalán.


Címünk:
Wolf Auto Kft.
8000 Székesfehérvár
(Új) Csóri u. 116.
Telefon: 22/512-860
Telefax: 22/512-867
E-mail: wolfauto@wolfauto.hu
Internet: www.wolfauto.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
H – P: 08:00 – 17:00 óráig
Sz: 9:00 – 12:00 óráig

Szerviz:
H – P: 08:00 – 16:30 óráig

Alkatrész:
H – P: 08:00 – 16:30óráig

24 órás ügyeleti telefonszámok: +36 80/ 204-256 +36 20/ 936-9576
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- Skoda márkakereskedés- Skoda márkaszerviz- Minőségi használt autók- Weltauto- Flotta-management- Skoda bérautók- 24 órás segélyszolgálat______________________________- ÁSZF 2013