Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
WolfAuto
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Skodáról
2016/06/13
Díjnyertes szezon után sincs megállás
A Magyar Jégkorong Szövetség kedd este tartotta hagyományos évadzáróját, amelyen díjazta az elmúlt idény kiválóságait, többek között a szezon legjobb kapusát, Vay Ádámot. A játékosok mellett a ŠKODA márka is díjat kapott a több mint két évtizednyi támogatásért.

Példátlanul sikeres szezonon van túl a hazai hoki. Az egyre nagyobb magyar eredményeket - az U18-as női, valamint férfi jégkorong-válogatott divízió I-es világbajnoksági győzelmeit - óriási sikerként könyvelheti el a sportág utánpótlás-nevelése. A ŠKODA Magyarország ezért szeretne minden segítséget megadni ahhoz, hogy töretlenül folytathassák munkájukat, és válogatottjaink még sokáig a legjobb csapatok között szerepeljenek.

"Nagyon örülök, hogy itt lehettem a válogatottal a díjátadón. Ugyancsak maradandó élmény volt, hogy drukkolhattam a csapat olimpiai selejtezőin, hogy végigszurkolhattam a világbajnokságot, hogy részese lehetek a világ legjobb hokis nemzeteit is lenyűgöző magyar jégkorongnak, és együtt buzdíthattam a csapatot a világ legjobb szurkolóival!" - mondta a díj átvétele után Dalnoki Balázs ŠKODA márkaigazgató.

"Szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a jövő A-csoportos jégkorong-válogatottjának felnevelésére. Most azon dolgozunk, hogy minél hatékonyabban segítsük a Szövetség munkáját. Az a célunk, hogy minél több gyermek jöjjön és kezdjen el jégkorongozni. Jöjjön el úgy, hogy közben ez a szüleinek a lehető legkevesebb plusz terhet jelentse. Szeretnénk egy olyan toborzó rendszert kiépíteni, ami a hoki-szülők vállára nehezedő terhet is megpróbálja csökkenteni." - vázolta fel Dalnoki Balázs a ŠKODA Magyarország és a Magyar Jégkorong Szövetség közös terveit.

A jövő hokisait támogató új irány előfutáraként jégkorongozó gyerekek utazhattak ki családjaikkal a szentpétervári világbajnokságra, hogy ott, ŠKODA Kiskövetekként élőben drukkolhassanak a magyar jégkorong-válogatottnak. A Kiskövetek rövid videóban mutatkoztak be a világbajnokság előtt.

Ha szeretnél még többet megtudni a ŠKODA és jégkorong Guinness rekordnak számító kapcsolatáról, vagy a Kiskövetek utazásáról látogass el ŠKODA honlapjára.


Címünk:
Wolf Auto Kft.
8000 Székesfehérvár
(Új) Csóri u. 116.
Telefon: 22/512-860
Telefax: 22/512-867
E-mail: wolfauto@wolfauto.hu
Internet: www.wolfauto.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
H – P: 08:00 – 17:00 óráig
Sz: 9:00 – 12:00 óráig

Szerviz:
H – P: 08:00 – 16:30 óráig

Alkatrész:
H – P: 08:00 – 16:30óráig

24 órás ügyeleti telefonszámok: +36 80/ 204-256 +36 20/ 936-9576
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- Skoda márkakereskedés- Skoda márkaszerviz- Minőségi használt autók- Weltauto- Flotta-management- Skoda bérautók- 24 órás segélyszolgálat______________________________- ÁSZF 2013