Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
WolfAuto
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print
Újdonság a Skodáról
2016/08/11
A ŠKODA KODIAQ első közeli képei
Nem sokkal a ŠKODA KODIAQ szeptember elsejei világpremierje előtt a cseh gyártó bepillantást engedett az új SUV modelljének külső részleteibe. Ezek alapján jól látszik, hogyan emeli át a ŠKODA a márka kifejező formanyelvének elemeit a SUV kategóriába. A közelképek egyúttal kihangsúlyozzák a dizájn és a kivitel kompromisszumok nélküli magas színvonalát.

A ŠKODA KODIAQ azonnal mély benyomást kelt. A széles, háromdimenziós hűtőrács sajátos karakterével rögtön megragadja a figyelmet. A keskeny, letisztult fényszóróknak köszönhetően - melyek első ízben érhetők el tisztán LED technológiával is - a márka első nagyméretű SUV-ja összetéveszthetetlen látványt nyújt az utakon. Oldalról és hátulról is erőteljes: az ajtók atletikusan domborodnak, a csomagtérajtó kifejezően szoborszerű. A szériafelszereltség részei a LED technológiás hátsó lámpák, amelyek a ŠKODA jellegzetes C-formáját mutatják.

A kivételesen tágas belső tér szintén a ŠKODA jellemzői közé tartozik. A 720, illetve lehajtott hátsó ülésekkel 2 065 literes méretével az ötszemélyes ŠKODA KODIAQ kínálja kategóriájában a legnagyobb csomagteret, s ez nem minden, a Škodánál első ízben, a SUV akár hétüléses változatban is rendelhető. Az ülések mozgatásával és a háttámlák dőlésszögének állításával a beltér számtalan módon variálható, az utasok számától, vagy a csomagok mennyiségétől függően. Az extrafelszereltségként választható lehajtható első utasülés esetén az autóban 2,9 méter hosszú tárgyak szállítása is lehetségessé válik.

A legújabb vezetést segítő asszisztensrendszerek megnövelt biztonságot és kényelmet nyújtanak. Az Area View az elöl és hátul, valamint a külső visszapillantó tükrökben elhelyezkedő széles látószögű kamerái segítségével küldi a belső monitorra az autót körülvevő környezet képeit. Virtuális felső, valamint 180 fokos első és hátsó nézet is elérhető. A tolatást segítő rendszer újdonsággal is szolgál: ha a ŠKODA Kodiaqhoz utánfutó kapcsolódik, lassú tolatáskor a rendszer átveszi a kormányzást. Ezen felül tolatáskor az új manőverasszisztens fékez, ha akadályt érzékel a szerelvény mögött.

További innovációk a ŠKODA Connect mobil online szolgáltatásai. Ezek két részre oszlanak: az Infotainment Online szolgáltatás több valós idejű információt és navigációt biztosít, míg a Care Connect szolgáltatás külső elérést és segítségnyújtást tesz lehetővé.

A Care Connect központi funkciója a segélykérés baleset esetén. Ha bármelyik légzsák aktiválódik, az e-Call vészhívás automatikusan felhívja a segélyvonalat.

A ŠKODA KODIAQ világpremierje 2016. szeptember elsején lesz Berlinben.

Címünk:
Wolf Auto Kft.
8000 Székesfehérvár
(Új) Csóri u. 116.
Telefon: 22/512-860
Telefax: 22/512-867
E-mail: wolfauto@wolfauto.hu
Internet: www.wolfauto.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
H – P: 08:00 – 17:00 óráig
Sz: 9:00 – 12:00 óráig

Szerviz:
H – P: 08:00 – 16:30 óráig

Alkatrész:
H – P: 08:00 – 16:30óráig

24 órás ügyeleti telefonszámok: +36 80/ 204-256 +36 20/ 936-9576
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- Skoda márkakereskedés- Skoda márkaszerviz- Minőségi használt autók- Weltauto- Flotta-management- Skoda bérautók- 24 órás segélyszolgálat______________________________- ÁSZF 2013