Weboldalunk futtatásához és a használhatóságának növeléséhez „cookie”-kat használunk. További információk a sütik használatáról.
WolfAuto
Nyitólap
Kapcsolat
RSS
Print

Nálunk a legjobbak dolgoznak! 
Hiszen nem csak Jandó Zsolt értékesítési vezetőnk nyerte meg tavaly az értékesítőknek szóló világversenyt, de Wilcsek Róbert kollégánk is az "Év értékesítője" lett 2016 ban a SKODA hálózatban. Gratulálunk!

Az új ŠKODA Showroom Concept -nek megfelelően befejeztük a szalonunk külső átalakítását. A világosabb színekkel operáló megjelenés jobban kifejezi a márkánk frissességét. Hamarosan megkezdődik a belső átalakítás is. Új színek, új bútorok, új szolgáltatások. Kívül-belül megújulunk.

Szalonvezetőnk a legjobbak között!

Június elején, hatodik alkalommal rendezték meg a ŠKODA nemzetközi versenyét a ŠKODA Challenge-t. A nemzetközi versenyre az országos döntők győztesei juthattak ki és mérhették össze tudásukat az alábbi 6 kategóriában: alkatrész ellátási vezető, szerviztanácsadó, fényező, diagnosztikai technikus, szerviztechnikus és az idén első alkalommal  az értékesítési tanácsadó kategóriában. A Prágában és Mlada Boleslavban megrendezett döntőn összesen 30 ország 165 versenyzője vett részt, az értékesítői kategóriában Jandó Zsolt szalonvezetőnk lett a világbajnok!

 

Skodával két keréken is!

Bekapcsolódhat a természet körforgásába, aki úgy dönt, időnként maga pörgeti a kereket! Erre bíztat a WolfAuto ajánlatával, ami teljesen új az autópiacon! Autóért egy kerékpárt? Nos, igen, méghozzá nem is akármilyen kerékpárt!

A Skoda kétkerekűben is a csúcstechnológiát képviseli, és ez nem is csoda, tekintettel arra, hogy a gyár története valójában kerékpárok gyártásával indult több mint 120 évvel ezelőtt. Talán ez az örökség adja az alapot a környezetkímélő technológia alkalmazásához (Skoda Greenline széria) és bizonyára ez adja az elkötelezettséget a kerékpár sport nagyszabású támogatásához (Tour de France).

A szervizbe adott autó helyett a javítás idejére díjmentesen egyedi formatervezésű Škoda GreenLine kerékpárt bocsátunk azon ügyfeleink rendelkezésére, akik élni szeretnének ezzel a lehetőséggel. Így az ügyfelek nem csupán környezetkímélő módon, de egészségesebben is közlekedhetnek. 

A cserekerékpár program Magyarországon egyedülálló, ezzel kíván a Škoda irányt mutatni egy tisztább, élhetőbb jövő felé. Ha autója javítása közben könnyebben közlekedik két keréken, vagy egyszerűen csak szeretne kipróbálni egy kényelmes, modern kétkerekűt, válassza a Škoda GreenLine kerékpárt, és tegyen Ön is környezetünk épségéért!

A cserekerékpár programban részt vevő Skoda kerékpárok hétvégére is kölcsönözhetőek! Tegye le autóját a WolfAuto őrzött parkolójában, és vigyen helyette egy Skoda kerékpárt! Tekerjen vissza a természetbe, így egyszerre tesz saját egészségéért és a környezetért!

Ifjabb Ocskay Gáborra emlékezünk

Pótolhatatlan veszteség. Elment egy igazi csapatjátékos.

Büszkék vagyunk rá, hogy Gábor nálunk is "csapattag" volt, hiszen évek óta használta Skoda Octavia RS-ét, amelyet cégünktől vásárolt. Szerette autóját, élvezte a sportváltozat kínálta erőt, dinamizmust, robbanékonyságot. Illett hozzá.

2006-2007-ben Gábor volt a WolfAuto "arca", az Ő ajánlásával kínáltuk autóinkat, szolgáltatásainkat. Velünk volt a teszthétvégéken, kiállításokon, új modellek bemutatásakor, de gyakori vendég volt szalonunkban, szervizünkben máskor is. Mondhatni, szinte hazajárt hozzánk. Hiányozni fogsz, kisCsicsó!

WolfAuto - a gyermekmosoly    szállítója

2008-ban támogattuk a székesfehérvári Bohócdoktorokat, hogy minél több gyermekhez juthassanak el nevetést, és ezzel gyógyulást hozva számukra. Egy Skoda Fabia Combi volt a "doktorok" segítőtársa, ezzel az autóval bonyolították le öszi országjáró körútjukat, melynek során ellátogattak jónéhány megyeszékhely kórházába, és rehabilitációs központokba. A turné végeztével fotókiállítást rendeztek, ahol a gyermekekről készült szívbemarkoló és mosolygós képeken kívül a "bohócmobil" is bemutatkozott.

BEST DEALER in HUNGARY 2007

Cégünk abban az elismerésben részesült, hogy ebben az évben a Skoda gyár a legjobb magyarországi márkakereskedésnek a WolfAuto-t választotta meg. A gyár minden évben világszínvonalú ceremónia kíséretében adja át a díjakat a Skodát forgalmazó országok legmagasabb szakmai színvonalon dolgozó kereskedéseinek. 2008 elején közel 50 ország legjobbjaival együtt Athénban vehettük át az oklevelet.

Második ízben nyerte el a WolfAuto Az Év Skoda Márkakereskedője címet. 2001 után 2007-ben a Skoda magyarországi importőre ismét cégünket találta a legjobb hazai Skoda kereskedésnek. A kitűntető cím elnyerésének egyik feltétele a szakmai munka, és ennek eredményeképpen az értékesített gépkocsik száma. Másik, de legalább ilyen fontos kritérium a vásárlók elégedettsége, melyet a Skoda Magyarország megbízásából folyamatosan vizsgál. Ügyfeleink elégedettsége munkánk legnagyobb elismerése, s ennek cégünk felé irányuló bizalomnak igyekszünk a jövőben is megfelelni.   

1992 A kezdet... Szerény külsőségekkel, de lelkes csapattal indult útjára a Wolf Kft. Skoda Márkaképviselet, és a Skoda Favorittal, amely az eladásokat tekintve valóban favorit volt.

1993-1995 A hőskor... Ezekben az években főként Magyarország versenypályáin népszerűsítettük a Skodát, nem kis sikerrel. A Wolf Motorsport autói a magyar rally bajnokságban is képviseltették magukat, de kiemelkedő sikereket a gyorsasági bajnokságban értünk el, több aranyérmet is begyűjtve. 1995-ben a Volkswagen Csoport tagjaként a Skoda piacra dobta a Feliciát (kifejezetten nosztalgikus névválasztással), amely 6 évig töretlenül megőrizte népszerűségét. A Wolf Kft. már új környezetben fogadta az új modellt. Felépült első autószalonunk, még kicsi, de belső kialakításában már akkor is igényes.

1997-1999 A "Skoda új arca" szlogennel megjelent Octavia már a csúcstechnológiát képviselte: gyártásához akkor Európa legmodernebb autógyárát építették fel. Színvonalas kiállításokkal és rendezvényekkel adtunk rangot az új büszkeség megjelenésének. 1998-ban egy kis "face lifting" után vált egységessé a kép a Skoda modellpalettáján: immár a Felicia is a jellegzetes "skodás" hűtőráccsal készült. A Wolf Autó Kft. is új arcot öltött erre az alkalomra, szalonunk külseje kapott új design-t. 1999-ben a sport ismét fontos szerepet tölt be a cég életében. Cégünk elkötelezte magát a helyi jégkorong sport támogatásában, a többszörös magyar bajnok Alba Volán mellett. Ezzel úttörőként előkészítettük a Skoda magyarországi szerepvállalását a hazai jégkorong sportban. 2000 Új évezred - új kihívás. Az autógyár és a WolfAuto is méltó választ adott a kihívásra: a Skoda a Fabiával egy "Új kategóriát" alkotott, a Wolf Auto pedig létrehozta európai színvonalú autószalonját, amely már magán hordozta a megújult Skoda gyári design minden elemét.

2001 Elbúcsúztattuk a Feliciát, a Fabia közben modellcsaláddá bővült, és világszerte hódít az autópiacon. Számos elismerésben részesült a nemzetközi szaksajtó részéről (2001-ben az AutoBild szupertesztjén elnyerte a "Kisautók királya" címet). A WolfAuto sokéves kiemelkedő munkáját ebben az esztendőben az importőr az Év Skoda Márkakereskedője címmel ismerte el.

2002 Új taggal bővült a modellpaletta: megjelent a Superb, a Skoda "zászlóshajója", amely puszta jelenlétével is rangot adott a kereskedéseknek. A WolfAuto éves újautó eladása minden rekordot megdöntött: 10 éves jubileumi akcióinknak is köszönhetően a hazai Skoda hálózat legeredményesebb kereskedéseként zártuk az évet.

2003 Új kihívásra adtunk választ: belefogtunk szervizünk átépítésébe és korszerűsítésébe, amelynek eredményeképpen szervizkapacitásunkat megháromszoroztuk és ütőképes szakembergárdával töltöttük fel. Egyúttal megszereztük az ISO-9001 minőségi tanúsítványt is. Jól döntöttünk, mikor a magyar rally bajnokságon Octavia WRC Evo III fejlesztésű versenyautóval visszatérő Turi Tamás-Kerék István párost támogattuk, akik a bajnoki cím megszerzésével honorálták ezt meg.

2004 Rendkívül sikeres évet zártunk tavaly, mikor élen jártunk az Új SkodaOctavia magyarországi bevezetésében: az első hazai tulajdonos a VIP bemutató keretében vette át autóját. Az év során értékesített újautók száma hajszálnyira megközelítette az 500 darabos álomhatárt.

2005- A 2005-ös év ismét a siker éve volt a WolfAuto-nál. A Skoda márka kitűnő eredményeihez cégünk is nagymértékben hozzájárult, hiszen történetünk rekordeladását regisztrálhattuk: több mint 500 db új autó és 400 használt autó talált gazdára autószalonunkban. Büszkék vagyunk arra, hogy ilyen sokan választottak bennünket életük egyik fontos döntésénél. Legalább ilyen büszkeségre adnak okot szerviz eredményeink is. Hat beállásos műhelyünk folyamatos nagyfokú kihasználtsága azt mutatja, hogy sikerült ügyfeleink bizalmát megtartanunk az autóvásárlást követően is.

Címünk:
Wolf Auto Kft.
8000 Székesfehérvár
(Új) Csóri u. 116.
Telefon: 22/512-860
Telefax: 22/512-867
E-mail: wolfauto@wolfauto.hu
Internet: www.wolfauto.hu
Nyitva tartás:

Értékesítés:
H – P: 08:00 – 17:00 óráig
Sz: 9:00 – 12:00 óráig

Szerviz:
H – P: 08:00 – 16:30 óráig

Alkatrész:
H – P: 08:00 – 16:30óráig

24 órás ügyeleti telefonszámok: +36 80/ 204-256 +36 20/ 936-9576
Az alábbi szolgáltatásokat nyújtjuk:
- Skoda márkakereskedés- Skoda márkaszerviz- Minőségi használt autók- Weltauto- Flotta-management- Skoda bérautók- 24 órás segélyszolgálat______________________________- ÁSZF 2013